Hvidvinsmarineret lammeculotter...
Culotterne blev ridset og kraftigt saltet. Efter at have trukket et kvarter blev kødet lagt i en marinade bestående af:
1 ltr. hvidvin
3 spk. hvidvinseddike
1 spk. Worchestershiresauce
4 fed hvidløg med skal - mast med kokkekniven
... 10 sorte peberkorn, hele
En kvist frisk timian
Lidt rosiner
Kødet skal stå på køl i marinaden i 24 timer, hvor det brunes af, smøres med dijonsennep og honning før det steges fædigt i ovnen...
1 ltr. hvidvin
3 spk. hvidvinseddike
1 spk. Worchestershiresauce
4 fed hvidløg med skal - mast med kokkekniven
... 10 sorte peberkorn, hele
En kvist frisk timian
Lidt rosiner
Kødet skal stå på køl i marinaden i 24 timer, hvor det brunes af, smøres med dijonsennep og honning før det steges fædigt i ovnen...
Her ses den færdige ret ...
Kødet vises her med ovnbagte hvidløgstomater, timianrodfrugter, ærter, mager sauce og en let salat...
Mums...
Kødet vises her med ovnbagte hvidløgstomater, timianrodfrugter, ærter, mager sauce og en let salat...
Mums...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar