onsdag den 17. april 2013
Laks, omelet og asparges
Frisk, lemonstegt laksefilet med omelet og sprøde, grønne asparges.. Med et twist af dild... Mums...
Til 2 personer.
2 ferske laksefileter steges på varm pande og krydres med lemonsaft, salt og peber.
Omelet til 2 personer tilberedes af 2-3 æg, der piskes sammen med en smule vand eller mælk samt salt og peber.
Omeletten steges på varm pande med låg - uden låg anbefales det at vende omeletten - evt. med en tallerken.
Friske, grønne asparges vaskes og "knækkes" så de er klar til servering.
(den hårde bund knækkes af - buk aspargesen - den finder selv bristepunktet)
Omeletten pakkes om aspargesne og flankeres af laksen der garneres med en dusk dild ...
Mums ..
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar