onsdag den 17. april 2013

Kyllinge-porrepie

Retten passer til 5-6 personer ...

4 kyllingebrystfileter koges i vand med lidt salt og peberkorn i ca. 35 minutter ...

Baconstykker - ca. 200g - brunes i stor gryde eller sautepande ...
Ca 1,5 kg snittede porrer tilsættes med lidt olie og friske timianblade, salt og peber ...
Lad det hele koge en halv time og tilsæt ca 800 g kogt kyllingekød i små stykker...
Drys et par skefulde mel ud over retten og lad den koge op med en liter kyllingefond ......
Smag til med salt og peber og måske en skefuld creme fraice ...

Hæld det hele op i et stort dørslag og si sovsen fra - Den bruger vi senere ...

Butterdej rulles ud med smuldrede kastanjer og hakkede salvieblade ...

Dørslaget med kylling og porrer tømmes ud i et stort ildfast fad og dejen lægges over og puttes i siderne ...
Pensl dejen med et pisket æg ...

Pien sættes i ovnen ved 190 grader i ca. 35 - 40 min ...

Pien serveres med den opvarmede sovs og lidt ærter ... Mums ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar